Höststormarna är här och det går att kajaksurfa!

Det börjar kännas mer och mer som höst. Björklöven är fortfarande till stor del gröna och det är fortfarande varmt, men stormarna har börjat. Havet lever verkligen.

Jag gick länge omkring och tittade på hur vågorna betedde sig för jag ville så gärna kajaksurfa. Jag har sett potential till det förut och var ganska ivrig.

Jag tänkte att en udde skulle ge mig lite vindskydd, men jag hade fel. Eller det blev inte tillräckligt med vindskydd i alla fall. Jag kände på stormen i max 10 minuter, sen var jag helt slut.

Vinden mojnade, vågorna stannade kvar och jag lekte omkring bland dem. Det syns på många av bilderna att jag tyckte det var superkul.

Till sällskap hade jag många fåglar som chillar ganska hårt, fast stormen river i dem. Och Chris förstås som tog bilder och gjorde ”hang loose” tecken eller gav tummen upp när jag fick en våg.

Efter en storm är det alltid kul att gå längs stranden och se vilka strandfynd havet har hämtat åt en. Oftast är det tyvärr plastskräp man får plocka, men ibland kan man hitta någon fin bräda eller en lastpall som man kanske kan använda till något. Torka ved på om inte annat.

Rester av stormen ”Dorian” fortsätter ge oss vind och regn några dagar till. Vi väntar med spänning på att se hur havet reagerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s